Nincs engedélyezve a javascript.
Doktor Proktor pukipora
-20%

Doktor Proktor pukipora

Szerző:

Doktor Proktor, a kétbalkezes professszor maga sem sejti, milyen kalandokba keveredik majd, amikor véletlenül feltalálja a földkerekség legnagyobb erejű pukiporát, ami bárkit képes az űrbe röpíteni. Ám amíg Bulle és Lise, a két kisiskolás azon dolgozik, hogy a találmány híressé és gazdaggá tegye őket, a csodaszer illetéktelenek kezébe jut. A doktor hamarosan egy szökésbiztos cellában találja magát, ráadásul egy folyton éhes anakonda is beszabadul Oslo szennyvízcsatornáiba…
Norvégia minden idők legismertebb gyerek- és felnőttkönyves szerzője. Regényeiből több mint 19 millió fogyott el ezidáig, 47 nyelven jelentek meg, és számos díjat bezsebeltek. Az európai krimiirodalom egyik legkiválóbb szerzője. 19 éves koráig tehetséges csatárként játszott a Molde csapatában, ám egy térdsérülés véget vetett ígéretes sportkarrierjének.
Jo Nesbo 2007-ben kezdte el írni a Doktor Proktor-sorozatot, miután a kislánya megkérte, meséljen neki valamit vacsora közben. Azóta az író elnyerte a kritikusok, a könyvkereskedők és főképp az olvasók szívét szerte a világon. Emellett zenészként is népszerű: a mai napig szívesen vállal fellépéseket Di Dierre nevű norvég rock bandájával. Oslóban él.

(Nincs értékelés)
2 799 Ft
Eredeti ár:
3 499 Ft
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2021.
Tetszik