A párizsi csatlakozás

Lorraine Brown

Ebben a romantikus komédiában egy Párizsban rekedt lány ráébred, hogy a téves út időnként épp a megfelelő irányba terel bennünket.


Hannah és a pasija, Simon Amszterdamba tartanak vonattal, és biztosak benne, hogy időben oda fognak érni a fiú húgának az esküvőjére. Arról azonban egyikük sem tud, hogy a szerelvény az éjszaka közepén kettéválik: egyik fele tovább halad Amszterdamba, a másik pedig, amelyiken Hannah ül, Párizs felé robog.
 
Hannah magára marad a holmijai és a remény nélkül, hogy újra Simonnal legyen, így nincs más lehetősége, mint a napot Párizsban tölteni a következő vonat indulásáig. Mi lehet rosszabb annál, mint hogy az ember egyedül vesztegel egy idegen városban? Mindezt Léóval, a jóképű, de idegesítő franciával kell tennie, aki Hannah-t okolja a saját késése miatt. A balszerencsés események sorozatának köszönhetően a Fény Városában bolyongva Hannah még inkább megbizonyosodik róla, hogy ez a nap egyre csak rosszabb lehet. Ám ahogy magába szívja a város gyönyörű látnivalóit, és egyre több időt tölt Léóval, Hannah ráébred, hogy talán pont ez a váratlan kerülőút tereli őt a felé az élet felé, amit mindig is élni akart…

(Nincs értékelés)

3 360 Ft

Eredeti ár: 4 200 Ft

füles kartonált

Várható megjelenés: 2022-08-29

Raktári kód: 1003311
EAN: Kossuth Kiadó
Kötésmód: füles kartonált
Oldalszám: 352
Megjelenés: 2022-08-29
Nyelv: magyar
Méret (mm): 130 x 205 x 1
Kiadó: Kossuth Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Szórakoztató